Wat is een Delwaba?

Zoals je al kon lezen onder WK BBQ bezitten we over een erg grote ervaring als het op barbequeën aankomt. We hoeven u vast niet te vertellen dat naast een goed stuk vlees ook het materiaal waarmee we werken van essentieel belang is. We zochten de markt af naar een geschikt BBQ toestel maar vonden niet wat we zochten. De meeste toestellen in dit genre waren groot, log en vrij prijzig.

Daarom sloegen we zelf aan het ontwerpen. Met behulp van onze ervaring ontwikkelden we de Delwaba!

De Delwaba is een kleiner barbecuetoestel. Het is dus makkelijk verplaatsbaar, hoewel het ook buiten mag blijven staan. De Delwaba zal niet roesten omdat het volledig uit inox gemaakt is en dus geen bijkomend onderhoud vereist.

De Delwaba is een erg veelzijdig toestel. Het vlees kan geschroeid worden op de grill en later in het toestel verder garen. Dankzij de ingebouwde thermometer kan u de temperatuur binnenin perfect controleren. Wanneer u de rooster verwijdert kan u een wokpan plaatsen in de vrijgekomen ruimte.

Als u het platte deksel naar beneden doet heeft u ruim de plaats om bijvoorbeeld pannetjes met sauzen op te warmen. Nadien kan u het platte deksel nog gebruiken om er bijvoorbeeld pannenkoeken op te bakken.

Ideaal dus voor wie graag in openlucht kookt en van de algehele barbecue-ervaring houdt!

Interesse in je eigen Delwaba? Contacteer ons voor meer informatie.

Delwaba barbecue

Nieuwe Delwaba

€ 1480,00

Traiteur & catering Delmoor

Ledestraat 41
9971 Lembeke
GSM. 0477 42 95 73
TEL. 09 378 17 76
BE 0711.422.249
delmoor@telenet.be

© Delmoor 2024 - Alle rechten voorbehouden